Wie zijn wij?

hr

Het ontstaan

4  Your Work-Bedrijfskleding is een nog jong en dynamisch bedrijf waar Service nog met een hoofdletter wordt geschreven. In 2011 opgericht, met geld uit een erfenis van een overleden oom. Het was nu of nooit meer dacht ik. Na in 1991 in de bedrijfskleding gestart te zijn, en bij verschillende bedrijven in binnen- en buitenland gewerkt te hebben, vond ik dit een mooie gelegenheid om mij zelfstandig te maken.

Eigen manier

Met de nodige dosis aan ervaring, bereidwillige leveranciers die allemaal het beste met mij voor hadden, en heel veel enthousiasme, en klanten die mindere ervaringen hadden met andere concullega’s, dacht ik, ik doe het op mijn eigen manier, en met succes!

Vanuit Zeewolde

Ik groeide zo hard, dat ik binnen korte tijd een 2e vestiging in Nieuwegein kon openen. Echter je kunt soms ook te hard groeien, en in 2015 ging ik terug naar de basis en doe het nu weer alleen vanuit Zeewolde, daar waar ik in 2011 begon. Ik lever bedrijfskleding in de breedste zin des woords, aan verschillende soorten bedrijven en instellingen, en juist die afwisseling is iedere keer weer een uitdaging om de klant het juiste aan te bieden, tegen de juiste prijs en de juiste kwaliteit! Maar voor iedereen de zelfde Service!

Kundig advies over de benodigde bedrijfskleding

Contact