Service

Om te beginnen wordt Service bij 4 Your Work-Bedrijfskleding nog steeds met een Hoofdletter S geschreven. Omdat ik vind dat de klant dit verdient, en je je hierin kunt onderscheiden van de overige leveranciers in het Algemeen. De service begint met het geven van een presentatie met modellen, en niet met een foldertje.

Value for money

Klanten zijn steeds mondiger, en willen weten wat ze kopen, value for money. Men wil de kwaliteit kunnen voelen, de pasvorm aan kunnen trekken, en de kleuren kunnen bepalen. Na het definiëren van de modellen, volgt het offerte traject waar de juiste Prijs/Kwaliteits verhouding hoog in het vaandel staat.

Pasformulier

Na goedkeuring offerte volgt het doorpassen van de modellen in de juiste maten, modellen en liefst ook in de juiste kleuren. Dit gebeurt door per persoon een pasformulier te ontwerpen samen met de klant waar voor de klant de belangrijkste gegevens in opgeslagen staan, zodat bij nabestellingen de gegevens ook bekend zijn. Ook draag ik zorg voor een passessie bij nieuw personeel, ook al is het er maar eentje! Ook dat noem ik Service. Nadat iedereen is doorgepast, wordt er besteld, geproduceerd, de kleding desgewenst van logo’s voorzien, en per persoon weer uitgeleverd, middels een kopie van het pasformulier. Dit was onze werkwijze, en dit zal onze werkwijze blijven.

Onderhoud van uw bedrijfskleding

Onder service verstaan wij ook; de meerwaarde van 4 Your Work-Bedrijfskleding voor bijvoorbeeld het verhuren, of onderhouden van de bedrijfskleding. Hierin werkt 4 Your Work-Bedrijfskleding samen met een aantal wasserijen die ieder op zijn gebied zijn gespecialiseerd. Mocht u hiervoor interesse hebben, informeer ik u graag over onze diensten.

Bedrijfskleding

Uniforme uitstraling in professionele bedrijfskleding.

NEEM CONTACT OP