Onder logo’s verstaan we een embleem of wapen met hierin de naam van het bedrijf of de instelling vermeld.

Je hebt verschillende soorten logo’s, dit kunnen Borst, Rug, Broek of Roklogo’s zijn.

Logo’s zijn er in verschillende soorten, waarbij meestal de huisstijlkleuren in het logo zijn verwerkt.  Je kunt logo’s laten borduren, maar ook laten bedrukken, of ook sealen (het opdrukken van logo’s met een pers welke op temperatuur, druk en tijd ingesteld kan worden).  4 Your Work-Bedrijfskleding heeft de nodige ervaring met logo’s, en kan alle 3 de soorten voor u regelen.

De Belastingdienst en logo’s….wil een bedrijf de bedrijfskleding als investering/bedrijfskosten opvoeren, moet het logo aan bepaalde voorwaarden voldoen. De belangrijkste voorwaarden zijn: het logo moet op de kleding vast zitten. Dus genaaid, geplakt, gedrukt of geborduurd. Het logo moet een minimale opp. hebben van 70 cm2. (nu verschillen de regionale kantoren hier nog wel eens in) Meestal stel ik aan de klanten voor; dat ieder kledingstuk wat men draagt, bijv. Overhemd, Colbert en broek, voorzien zijn van een logo met een minimale oppervlakte van 24 cm2. Als je die 3 kledingstukken bij elkaar optelt, kom je aan 72 cm2. Maar je kunt ook voor een borst- en ruglogo kiezen. Dan heeft een bovenkledingstuk al een opp. van 100 cm2. Mocht u hierover meer informatie willen, dan geef ik die graag!

De meerwaarde van een logo is verschillend. De medewerkers/sters zijn makkelijker te herkennen. Bedrijven vinden het belangrijk dat hun personeel er verzorgd bij loopt, profilering. De Belastingdienst vindt het belangrijk. En kleding kan er ook mooier door worden, als er bijvoorbeeld voor een mooi geborduurd logo wordt gekozen.

De prijs van een logo hangt sterk af van een aantal voorwaarden:  Soort; kiest u voor een  Geborduurd, Bedrukt logo of voor een Transfer. Hoe Groot moet het logo zijn; dus het aantal cm2. En om wat voor aantallen gaat het. Geborduurde logo’s kunnen per stuk worden geleverd, Transfers gaat met een minimum afname van 25 stuks per keer. Bedrukkingen kan ook per stuk, maar is dan weer relatief duur. Ook hierin geef ik u graag advies!